link naar nieuwe foto's maart 2014 van vernieuwde badkamers enz http://www.mijnalbum.nl/Album=6UJ7ACXR

 

 link naar fotoalbum zomerhuis  http://www.mijnalbum.nl/Album=7THZWABZ

 

link naar fotoalbum slaapkamers http://www.mijnalbum.nl/Album=ESBHIXWD

 

link naar album foto's buiten:  http://www.mijnalbum.nl/Album=SSZLAOGG

 

link naar foto's zitkamer: http://www.mijnalbum.nl/Album=6XGE4OZA

 

Deze beslaat in totaal ruim 315 m2, geschikt voor 22 personen..

Via de ruime hal kunt u rechts naar de 4 appartementen. Daarachter vindt u een nette  zitkamer van 45 m2, licht en gezellig, met Sony Bravia LCD-TV, met mogelijkheid om uw filmpjes en foto's te laten zien,  met schotelantenne, voetbaltafel. 4 leren banken, 2 tafels, 4 rieten stoelen..

Maar als u in de hal rechtdoor loopt komt u in de eetkamer van 55 m2,  voorzien van dubbele tuindeuren. In deze ruimte bevindt zich een goed uitgeruste keuken, met 6 gaspitten en elektrische  oven, vaatwasser, afzuigkap, dubbel koffiezetapparaat, magnetron, koelkast, waterkoker, voldoende grote pannen. Er zijn stoelen en tafels genoeg voor het aangegeven aantal personen.Totaal zijn vier koelkasten aanwezig. In de hal staat een sjoelbak, een tafeltennistafel.

In de tuin vindt u lounge tuinstoelen, maar ook twee grote parkbanken, waaraan u met de hele groep kunt zitten . Ook kunt u desgewenst al uw maaltijden laten brengen, zelfs uw ontbijt, door de catering (niet op zondag).

Verschillende spelletjes aanwezig.Vrije toegang tot internet via Wifi.

Vanuit de ontbijtkamer kunt u de 3 gastenkamers op de 1e verdieping bereiken, dan komt u bij:

kamer 6 en 7 - deze hebben een wastafel op de kamer en aparte douche en toilet op de gang. Kamer 8 heeft een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Op deze kamer is het bijplaatsen van een extra bed mogelijk).

Behalve deze drie kamers zijn er dus nog 4 appartementen.

Deze appartementen bestaan uit: open zitkamer met douche en toilet op de begane grond ( 16 m2 ):zogenaamde studio’s. Via de open trap komt u op de slaapetage met lits-jumeaux bedden en wastafel ( 12 m2 )

Twee appartementen  met een éénpersoonsbed beneden, waarvan een een zgn. speelbed met glijbaan, twee appartementen met stapelbed (2x1), zodat er twee driepersoons-  en twee vierpersoons-appartementen  ontstaan.

Ook een zomerwoning van 4 pers. ( 2 x1, 1x hoog-laag bed,  1x 1-persoonsbed)hoort bij de accommodatie;in de doucheruimte vindt u een toilet, en een invalidenstoeltje,en een wastafel.Het totale aantal te herbergen personen is dus max. 25.

In totaal zijn er 9 slaapvertrekken; 20 éénpers. bedden, plus  twee éénpers. stapelbedden, (dus 4x1,) . Alles is voorzien van eenpersoons dekbedden. U kunt dus wat variëren met de slaapindeling.

Voor de kleintjes zijn 4 campingbedjes, 2 kinderstoelen en een box aanwezig.

Het geheel is centraal verwarmd en heeft in totaal zeven douches en toiletten.

Alle bedden zijn voorzien van 1-pers. dekbedden. U dient zelf voor uw linnengoed te zorgen. Voor alle bedden dient u éénpersoons onderhoeslakens mee te nemen. Desgewenst kunt u dekbedpakketten huren, (1 onderhoeslaken, 1 dekbedhoes, 1 kussensloop) voor € 9,- .

Het boerenerf heeft volop terrasruimte en parkeergelegenheid; verder hebben wij twee  barbecues en zonneweide, speeltoestel, zandbak, watertafel voor de kleintjes, veel buitenspeelgoed zoals  trekkertjes voor de kleuters en jeux-de-boules-baan . (Zie verder bij inventaris).

De bezetting van de
groepsaccommodatie